jaarswisseling

Het zit er bijna op, een heel jaar is weer voorbij, een jaar vol teleurstellingen en waargemaakte dromen, met tranen van het lachen en tranen van verdriet.

sokkenstoppen

Traditiegetrouw kijken we even terug naar het jaar dat was, om zo een start te kunnen maken met het jaar dat wordt.

Het was het laatste jaar van de vijfjarige crisis. In 2014 zullen dus de grote klappen gaan vallen en zullen velen hun baan verliezen. De politiek kan met een gerust gemoed doorgaan met breeduit lachen en met het verkeerd rondpompen van ons geld.

Persoonlijk was het voor mij een jaar van verandering, van vele mooie, lieve mensen ontmoeten en van mezelf hervinden. Één van m’n dromen waargemaakt, de dichtbundel “Onvolmaakt Voltooide Tijd” is uitgebracht, waarin ik heb geprobeerd gevoelens in woorden te vangen.

Ook heb ik ontdekt dat ik weer open kan staan voor de liefde, al deed dat ook veel pijn. Het weer te kunnen voelen en beleven was die pijn meer dan waard.

Voor 2014 wens ik je veel liefde, mooie dromen en een jaar die je in goede gezondheid mag beleven en ervaren. Blijf vooral je knuffels delen en laten we, steeds een beetje meer, de wereld om ons heen met de liefde vullen.

Q

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s